​​Om os

Klassisk indisk menu og traditioner

Køkkencheferne som begge har et langt cv fra de bedste indiske steder i det nordlige Indien har holdt fast i traditionerne med den velkendte tandoor ovn og med stor kærlighed til det indiske køkken, hvilket gør at maden bliver serveret autentisk og frisk som i indiske hjem.

Udtalelser fra vores kunder

"Perfekt take-away efter træningen

Vi ringene ned og bestilte på forhånd, så den var klar til afhentning efter træningen, hvilket virkede perfekt -den stod nemlig klar til tiden.

Personalet var søde og hjælpsomme i telefonen mht. valg af retter. Det er velsmagende indisk aftensmad, som er pakker ind så den holder sig varm på turen hjem, og stadig er lækker og frisk. Anbefales helt klart"

Anmeldelse fra TripAdvisor

"Virkelig virkelig lækker mad med masser af smag!

Man kunne smage at maden var lavet af én, som brænder for madlavning. Alle de forskellige dele i hver ret gik simpelthen bare op i en højere enhed, som gav en utrolig lækker kulinarisk oplevelse. Det smagte godt, så lækkert ud og derudover kom kokken ud til os til slut og spurgte os om vi kunne lide maden. Det er altså super god service og derfor kan jeg stærkt anbefale Kardemomme Hellerup!!!"

Anmeldelse fra Google

"Jeg var forbi kardemomme i Hellerup igår og hold da op en smags oplevelse.

Maden var fremragende og smagte rigtig lækkeart. Servicen var i top og dejligt hyggeligt sted. Det skal helt klart opleves igen og igen tak for den gode service. 5 stjerner herfra"

Anmeldelse fra Google

​​Maglemosevej 1, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 10 48

mail@restaurantkardemomme.dk

Åbningstider

Mandag - søndag

17.00 - 22.00