Tasting menu

by Arvind Mohan

Vores filosofi

Med vores Tasting Menu bliver du introduceret til et fusionskøkken, hvor det indiske møder det franske. Menuen er udarbejdet med inspiration fra vores tidligere gourmet restaurant Koriander af vores indiske kokke Arvind, som løbende skifter menuen ud afhængigt af sæsonens råvarer.

Kardemomme arbejder dog stadig med det traditionelle og autentiske indiske á la carte kort, hvor man kan vælge de mest klassiske signatur retter.​​

  • Papri chaat
  • Paneer Masala (Vin: Granfort, Colombard, Gascogne 2015)
  • Tandoori Salmon (Vin: Villa Huesgen, Riesling By the Glass 2016)
  • Lamb Rara (Vin: Corvina, Graticcio Appassimento, Tomassi )

Kuvertpris 389,-

Vinmenu 275,-

Ved forudsætning af at hele bordet bestiller menuen​​

  • Chicken Madras (Vin: Granfort, Carignan, Pays d´Herault 2015)
  • Mangosymfoni (Symphonie de Fleurs 2015)

Kuvertpris 389,-

Vinmenu 275,-

Ved forudsætning af at hele bordet bestiller menuen​​

Maglemosevej 1
​2900 Hell​erup

CVR: 32339239

Åbningstider: Alle dage 17.00 - 22.00

Telefon: +45 70 20 10 48

Mail: mail@restaurantkardemomme.dk​​

​Jernbanevej 1
​2800 Kgs. Lyngby

​CVR: 32339239

Åbningstider: Alle dage 17.00 - 22.00


​​Telefon: +45 70 20 10 48
Mail: mail@restaurantkardemomme.dk