Menukort Hellerup

FORRETTER

Pris pr. ret: 65,-

Papadam & Chutney

Krydrede masalachips med forskellige chutneys

Samosa Chaat

Hjemmelavet vegetar samosa chaat

Kurmuri Tikka

Kylling marineret med kardemomme og peanuts

Lamb Seekh Kebab

Hakket lammekød tilberedt i tandoor

King Prawn Pakora

Kongerejer vendt i kikærtemel og friteret (tillæg 20,-)

TANDOORI RETTER

(velegnet til deling som forret)

Pris pr. ret: 155,-​

Tandoori Mix Chicken Tikka

Hariyali tikka, malai tikka og kurmuri tikka tilberedt i tandoor med grøntsager

Tandoori Lamb Chops

Lammekrone marineret i yoghurt og tilberedt i tandoor med grøntsager (tillæg 20,-)

Tandoori Mix Grill

Lammekrone, kylling og hakket lammekød tilberedt i tandoor med grøntsager (tillæg 30,-)

KYLLINGERETTER

Pris pr. ret: 129,-

Chicken Madras

Kylling tilberedt i madraskarry med kokos, chili og sennepsfrø

Chicken Butter

Kylling grillet i tandoor og tilberedt i cremet tomatsauce

Chicken Korma

Kylling tilberedt i cremet karrysauce med mandler og kokos

Chicken Tikka Masala

Kylling tilberedt i masalasauce med hvidløg og ingefær 

VEGETARRETTER

Pris pr. ret: 115,-

Dal Makhni

Tre slags linser rajma, channa og urad i tomatsauce

Shahi Bangen

Aubergine fyldt med paneer tilberedt i cremet sauce

Vegetarian Kofta

Grøntsagsboller tilberedt i masalasauce

Paneer Mich Masala

Paneer tilberedt i krydret sauce med løg og peberfrugt

FRISKBAGT TANDOORI BRØD

Pris pr. ret: 29,-​

Sesame Naan

Friskbagt tandoori naan med sesamfrø

Garlic Naan

Friskbagt tandoori naan med hvidløg og koriander

Aloo Kulcha

Friskbagt tandoori naan med kartoffel

Tandoori Roti

Friskbagt tandoori roti (fuldkornsmel)​

Kardemomme’s Classic Menu

by Chef Vipin

Kuvertpris 289,-

Bhel Puri

Samosa

Butter Chicken & Lamb Karahi

Rice Pulao

Sesame & Badami Naan

Raita

Ananas Halwa

Minimum 2 kuverter

Ved allergener spørg tjeneren

Kardemomme’s Classic Special Menu

by Chef Vipin

Kuvertpris 349,-

Papadam & chutney
King Prawn Pakora


Lamb Chops & Chicken kormaRice Pulao

Sesame & Garlic Naan

Raita


Creme brulée

Minimum 2 kuverter

Ved allergener spørg tjeneren

LAMMERETTER

Pris pr. ret: 145,-

Lamb Spinach

Lam tilberedt i spinat med bukkehorn

Lamb Karahi

Lam tilberedt i krydret karrysauce med løg og peberfrugt

Lamb Vindaloo

Lam tilberedt i krydret vindaloosauce

Lamb Rara

Lammekrone tilberedt i tandoor med mild sauce (tillæg 20,-)

TILBEHØR

Pris pr. ret: 29,-

Rice Pulao

Basmatiris med safran

Cucumber Raita

Yoghurt med agurk, rødløg og dild

Chutneys

Mango, mynte og tomatsalsa

Mushroom Hara Pyaaz

Champignon og springløg tilberedt med masala (tillæg 10,-)

Jeera Aloo

Stegte kartofler med spidskommen og koriander (tillæg 10,-)