Menu​kort

Vores filosofi

​Med vores Tasting Menu bliver du introduceret til et fusionskøkken, hvor det indiske møder det franske. Menuen er udarbejdet med inspiration fra vores tidligere gourmet restaurant Koriander af vores indiske kokke Anil og Arvind, som løbende skifter menuen ud afhængigt af sæsonens råvarer.

Kardemomme arbejder dog stadig med det traditionelle og autentiske indiske á la carte kort, hvor man kan vælge de mest klassiske signatur retter.​

Forretter (portionsanrettet)

PRIS PR. RET: 89,-

Papadam & chutney

Krydrede masala chips med forskellige chutneys

Samosa Chaat

Hjemmelavet vegetar samosa chaat

Kurmuri Tikka

Kylling marineret med kardemomme og peanuts

Vegetarian Pakora

Grøntsager vendt i kikærtemel og friteret

King Prawn Pakora

Kongerejer vendt i kikærtemel og friteret (tillæg 20,-)

Vegetarretter

PRIS PR. RET: 145,-

Dal Makhni

Tre slags linser rajma, channa og urad i tomatsauce

Shahi Bangen

Aubergine fyldt med paneer tilberedt i cremet sauce

Paneer Saag

Paneer tilberedt i spinat med bukkehorn

Vegetarian Kofta

Grøntsagsboller tilberedt i masalasauce

Butter Paneer

Paneer tilberedt i cremet tomatsauce

Oksekødsretter

PRIS PR. RET: 165,-

Beef Vindaloo

Oksekød tilberedt i krydret vindaloosauce

Beef Madras

Oksekød tilberedt i madraskarry med kokos, chili og sorte sennepsfrø

Beef Curry

Oksekød tilberedt i karrysauce med kartoffel

Tandoori retter

(velegnet til deling som forret)

PRIS PR. RET: 195,-

Tandoori Mix Chicken Tikka

Hariyali tikka, malai tikka og kurmuri tikka tilberedt i tandoor med grøntsager

Tandoori Lamb Tikka

Lam af filet marineret i yoghurt og tilberedt i tandoor med grøntsager

Tandoori Lamb chops

Lammekrone marineret i yoghurt og tilberedt i tandoor med grøntsager

Kyllingeretter

PRIS PR. RET: 155,-

Chicken Butter
Kylling grillet i tandoor og tilberedt i cremet tomatsauce

Chicken Korma
Kylling tilberedt i cremet karrysauce med mandler og kokos

Chicken Tikka Masala
Kylling grillet i tandoor og tilberedt i masalasauce

Chicken Tawa
Kylling vendt i masala med hvidløg, ingefær og grøn chili

Lammeretter

PRIS PR. RET: 185,-

Salmon Malabar
Laks tilberedt i karrysauce med kokos, mandler og anisfrø

King Prawn Creamy
Kongerejer tilberedt i cremet karrysauce med mandler og kokos

Dessert

Kardemomme Brulée kr. 80,-

Mangosymfoni kr. 80,-

Panna Cotta med hindbærcoulis kr. 80,-

Hjemmelavet økologisk is

Bourbon Vanilje / Chokolade

Mango Sorbet

1 Kugle 35,- / 2 kugler 60,-

Maglemosevej 1

2900 Hellerup

Åbningstider: Alle dage 17.00 - 22.00

Telefon: +45 70 20 10 48

Mail: mail@restaurantkardemomme.dk 

Jernbanevej 1

2800 Kgs. Lyngby

Åbningstider: Alle dage 17.00 - 22.00


​​Telefon: +45 70 20 10 48
Mail: mail@restaurantkardemomme.dk

Indian Cuisine

Maglemosevej 1
2900 Hellerup
Tlf.: +45 70 20 10 48
CVR: 25995902
mail@restaurantkardemomme.dk

Indian Cuisine

Jernbanevej 1
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 20 10 48
CVR: 25995902
mail@restaurantkardemomme.dk